Celokrajská kontrola na motocyklistov.Na aute jazdil pod vplyvom alkoholu a v dobe zákaz.Z auta zmizol kanister s benzínom.

11.07.2011 Celý región

Celokrajská kontrola na motocyklistov:
Počas včerajšieho (10.7.2011) popoludnia vykonali policajti na území Prešovského kraja celokrajskú kontrolu so zameraním na motocyklistov a ich spolujazdcov.
Celkovo policajti zistili 149 priestupkov, pričom 123 vyriešili blokovou pokutou, 15 priestupkov oznámili na dopravné inšpektoráty k ďalšiemu riešeniu a 11 priestupkov vyriešili napomenutím. Zadržaných vodičských preukazov bolo 17, z toho za alkohol u vodičov vozidiel 3 vodičské preukazy, za závažné porušenie pravidiel cestnej premávky vodičmi 2 vodičské preukazy a 12 vodičských preukazov za \"insolventnosť\". Policajti taktiež zadržali 3 osvedčenia o evidencii vozidla a 2 tabuľky s evidenčným číslom. Požitie alkoholických nápojov bolo zistené aj u 3 vodičov nemotorových vozidiel.


Na aute jazdil pod vplyvom alkoholu a v dobe zákazu:

Z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinili včera bardejovskí policajti 25 ročného muža z obce Petrová, okr. Bardejov.
V sobotu 9.7.2011 v čase okolo 3:00 h viedol obvinený po ceste medzi obcami Petrová a Tarnov osobné auto Škoda 105. Tu ho zastavila policajná hliadka, ktorá pri následnej kontrole zistila, že obvinenému bol vo februári 2010 uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá všetkého druhu po dobu 48 mesiacov a táto doba ešte neuplynula. Zároveň policajti u vodiča dychovou skúškou zistili požitie alkoholických nápojov, namerali mu 0,87 mg/l.


Z auta zmizol kanister s benzínom:
Na polícií v Jarovniciach oznámil včera 44 ročný miestny muž, že sa mu niekto vlámal do auta.
Ku krádeži došlo v noci zo soboty na nedeľu, kedy sa zatiaľ neznámy páchateľ vlámal do osobného auta Škoda 105. Auto bolo zaparkované pred rodinným domom oznamovateľa, pričom páchateľ otvoril ľavé zadné dvere a z auta ukradol kanister s 5 litrami benzínu, ktorý bol položený na podlahe za predným sedadlom. Majiteľovi auta vznikla celková škoda 23.- €.
 

Vyberte región